STN EN ISO 9908: 2000 (11 3015), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda III (ISO 9908: 1993). - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9908: 1997
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy