STN EN 12262: 2002 (11 3120), Hydrodynamické čerpadlá. Technické dokumenty. Termíny a definície, rozsah dodávok, zhotovenie. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12262: 1998
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy