STN EN 734: 2000 (11 5705), Obvodové čerpadlá s bočným kanálom PN 40. Menovitý pracovný bod, hlavné rozmery, systém označovania. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 734: 1995