STN EN 734: 2000 (11 5705), Obvodové čerpadlá s bočným kanálom PN 40. Menovitý pracovný bod, hlavné rozmery, systém označovania. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 734: 1995
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy