STN EN ISO 14847: 2001 (11 7011), Rotačné objemové čerpadlá. Technické požiadavky (ISO 14847: 1999). - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14847: 1999
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy