STN EN 12157: 2001 (11 7902), Hydrodynamické čerpadlá. Čerpacie jednotky chladiacej kvapaliny do obrábacích strojov. Menovitý prietok, rozmery. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12157: 1999