STN ISO 4412-1: 1996 (11 9011), Akustika. Hydraulický pohon - skúšobný predpis na stanovenie hladín hluku prenášaného vzduchom Časť 1 Hydrogenerátory - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4412-1: 1991