STN ISO 4412-2: 1996 (11 9011), Akustika. Hydraulický pohon - skúšobný predpis na stanovenie hladín hluku prenášaného vzduchom Časť 2 Hydromotory - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4412-2: 1991
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Ladislav Mihalčík. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika
Keywords: normy