STN ISO 4391: 1997 (11 9021), Hydraulické mechanizmy. Hydrogenerátory, hydromotory a kompaktné prevody. Definície parametrov a písmenové značky. - Orlík, Vladimír; Lakatoš, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4391: 1982