STN ISO 4391: 1997 (11 9021), Hydraulické mechanizmy. Hydrogenerátory, hydromotory a kompaktné prevody. Definície parametrov a písmenové značky. - Orlík, Vladimír; Lakatoš, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 44 Tekutinové hnacie systémy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4391: 1982
Spracovateľ: Vladimír Orlík, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 44 Tekutinové hnacie systémy
Keywords: normy