STN ISO 6403: 1995 (11 9127), Hydrostatické pohony. Ventily na riadenie prietoku a tlaku. Skúšobné metódy. - Pavlacký, Miroslav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 6403: 1988
Spracovateľ: Miroslav Pavlacký, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy