STN EN ISO 9974-3: 2001 (11 9388), Spoje na všeobecné použitie a hydrauliku. Otvory a koncovky so závitmi podľa ISO 261 s pružným alebo kovovým tesnením Časť 3 Koncovky s kovovým tesnením (typ B) (ISO 9974-3: 1996) - Madár, Ján; Škamla, Ján; Kurzweilová, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9974-3: 2000 v českom jazyku