STN EN 12792: 2004 (12 0002), Vetranie budov. Symboly, terminológia a grafické symboly. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12792: 2003