STN EN 12792: 2004 (12 0002), Vetranie budov. Symboly, terminológia a grafické symboly. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12792: 2003
Táto norma nahrádza STN CR 12792 z novembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy