STN EN 1505: 2000 (12 0501), Vetranie budov. Kovové plechové potrubie a tvarové kusy štvorhranného prierezu. Rozmery. - Madár, Ján; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1505: 1997