STN EN 1505: 2000 (12 0501), Vetranie budov. Kovové plechové potrubie a tvarové kusy štvorhranného prierezu. Rozmery. - Madár, Ján; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1505: 1997
Táto norma nahrádza STN 12 0505-2 z 16. 11. 1985 a spolu s STN EN 1506 nahrádza STN 12 0005 z 16. 7. 1979 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy