STN EN 13180: 2003 (12 0503), Vetranie budov. Vzduchovody. Rozmery a mechanické požiadavky na pružné rúry. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13180: 2001