STN EN 13180: 2003 (12 0503), Vetranie budov. Vzduchovody. Rozmery a mechanické požiadavky na pružné rúry. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13180: 2001
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy