STN EN 12237: 2004 (12 0525), Vetranie budov. Potrubná sieť. Pevnosť a tesnosť kovových plechových vzduchovodov kruhového prierezu. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12237: 2003
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy