STN EN 1751: 2000 (12 0550), Vetranie budov. Koncové súčasti. Aerodynamické skúšky kvapiek a ventilov. - Madár, Ján; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1751: 1998