STN EN 1751: 2000 (12 0550), Vetranie budov. Koncové súčasti. Aerodynamické skúšky kvapiek a ventilov. - Madár, Ján; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1751: 1998
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy