STN EN 12236: 2003 (12 0575), Vetranie budov. Závesy a podpery vzduchovodov. Požiadavky na pevnosť. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12236: 2002