STN EN 12236: 2003 (12 0575), Vetranie budov. Závesy a podpery vzduchovodov. Požiadavky na pevnosť. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 59 Vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12236: 2002
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy