STN EN ISO 6708: 1999 (13 0015), Súčasti potrubí. Definícia a výber DN (menovitá svetlosť) (ISO 6708: 1995). - Pašek, Ján; Bubelinyová, Eleonóra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6708: 1995