STN EN ISO 6708: 1999 (13 0015), Súčasti potrubí. Definícia a výber DN (menovitá svetlosť) (ISO 6708: 1995). - Pašek, Ján; Bubelinyová, Eleonóra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6708: 1995
Táto norma nahrádza STN 13 0015 zo 16. 8. 1989 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek, Eleonóra Bubelinyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy