STN EN 1503-2: 2002 (13 1007), Armatúry. Materiál na telesá, veká a kryty Časť 2 Ocele nešpecifikované v európskych normách - Gábriš, Jozef; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 1503-2: 2000 v českom jazyku