STN EN 1503-3: 2002 (13 1007), Armatúry. Materiál na telesá, veká a kryty Časť 3 Liatiny špecifikované v európskych normách - Gábriš, Jozef; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1503-3: 2000 vrátane opravy EN 1503-3: 2000/AC: 2001 v českom jazyku