STN EN 1503-3: 2002 (13 1007), Armatúry. Materiál na telesá, veká a kryty Časť 3 Liatiny špecifikované v európskych normách - Gábriš, Jozef; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatury (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1503-3: 2000 vrátane opravy EN 1503-3: 2000/AC: 2001 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1503-3 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gábriš, Ján Škamla, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatury
Norma bola od 1. 12. 2015 zrušená
Keywords: normy