STN EN 1092-2: 2001 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby pre rúry, ventily, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 2 Príruby z liatiny - Madár, Ján; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1092-2: 1997