STN EN 1092-4: 2003 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby pre rúry, ventily, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 4 Príruby zo zliatin hliníka - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1092-4: 2002