STN EN 1092-4: 2003 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby pre rúry, ventily, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 4 Príruby zo zliatin hliníka - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1092-4: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1092-4 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy