STN EN 1515-1: 2002 (13 1501), Príruby a prírubové spoje. Skrutky a matice Časť 1 Výber skrutiek a matíc - Madár, Ján; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1515-1: 1999 v českom jazyku