STN EN 1515-2: 2003 (13 1501), Príruby a prírubové spoje. Skrutky a matice Časť 2 Klasifikácia materiálov spojovacích súčiastok pre oceľové príruby s označením PN - Madár, Ján; Bendis, Robert; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 1515-2: 2001