STN EN 1515-2: 2003 (13 1501), Príruby a prírubové spoje. Skrutky a matice Časť 2 Klasifikácia materiálov spojovacích súčiastok pre oceľové príruby s označením PN - Madár, Ján; Bendis, Robert; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. Průmyslové potrubí a potrubní součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 1515-2: 2001
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1515-2 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 49 Průmyslové potrubí a potrubní součásti
Keywords: normy