STN EN 1514-1: 2001 (13 1560), Príruby a prírubové spoje. Rozmery tesnení pre príruby s označením PN Časť 1 Nekovové ploché tesnenia s vložkami alebo bez nich - Madár, Ján; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1514-1: 1997