STN EN 1514-3: 2001 (13 1560), Príruby a prírubové spoje. Rozmery tesnení pre príruby s označením PN Časť 3 Nekovové tesnenia s PTFE plášťom - Madár, Ján; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1514-3: 1997