STN EN 1514-4: 2001 (13 1560), Príruby a prírubové spoje. Rozmery tesnení pre príruby s označením PN Časť 4 Tesnenia vlnité, ploché alebo žliabkované kovové a kovové s výplňou pre oceľové príruby - Madár, Ján; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1514-4: 1997
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis.
Keywords: normy