STN EN 10253-1: 2002 (13 2200), Potrubie. Oceľové tvarovky na naváranie na tupo Časť 1 Uhlíková oceľ na tvárnenie na všeobecné používanie bez osobitných kontrolných požiadaviek - Pivoňka, Michal; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10253-1: 1999 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10253-1 z novembra 2001 a ruší STN 13 2200 z 8. 11. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka, Jozef Drang, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti
Keywords: normy