STN EN 10241: 2002 (13 2230), Oceľové potrubné tvarovky so závitmi. - Ponca, Viliam; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10241: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Viliam Ponca, Jozef Drang, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti
Keywords: normy