STN EN 736-1: 1999 (13 3001), Armatúry. Názvoslovie Časť 1 Definície typov armatúr - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 736-1: 1995
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 736-1 z augusta 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy