STN EN 736-2: 2000 (13 3001), Armatúry. Názvoslovie Časť 2 Definície súčastí armatúr - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 736-2: 1997