STN EN 12627: 2001 (13 3002), Priemyselné armatúry. Konce oceľových armatúr na privarenie tupým zvarom. - Krátka, Eva; Madár, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12627: 1999 v českom jazyku