STN EN 12627: 2001 (13 3002), Priemyselné armatúry. Konce oceľových armatúr na privarenie tupým zvarom. - Krátka, Eva; Madár, Ján; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatury (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12627: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Eva Krátka, Ján Madár, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatury
Keywords: normy