STN 13 3021: 1995, Priemyselné armatúry. Pevnostný výpočet telies a viek z kovových materiálov. Statické zaťaženie. - Lakatoš, Peter; Malý, Antonín; Fridrich, Jan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Lakatoš, Antotín Malý, Jan Fridrich.
Keywords: normy