STN EN ISO 9001: 2016 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Požiadavky (ISO 9001: 2015). - Grauzeľ, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9001: 2015