STN EN ISO 9001: 2016 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Požiadavky (ISO 9001: 2015). - Grauzeľ, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9001: 2015
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9001 z februára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Grauzeľ. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Dátum účinnosti opravy normy: august 2018
Keywords: normy