STN EN 12480: 2016 (25 7863), Plynomery. Rotačné objemové plynomery. - Hrivík, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12480: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12480 z októbra 2015, ktorá od 1. 10. 2015 nahradila STN EN 12480 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Keywords: normy