STN ISO 50003: 2016 (38 0010), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky na orgány vykonávajúce audit a certifikáciu systémov energetického manažérstva. - Ploszek, Artuš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu ISO 50003: 2014