STN ISO 50003: 2016 (38 0010), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky na orgány vykonávajúce audit a certifikáciu systémov energetického manažérstva. - Ploszek, Artuš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 707 Energetické manažérstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu ISO 50003: 2014
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: 707 Energetické manažérstvo
Keywords: normy