STN EN ISO 6974-5: 2016 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 5 Izotermická metóda na stanovenie dusíka, oxidu uhličitého, uhľovodíkov C1 až C5 a uhľovodíkov C6 a vyšších (ISO 6974-5: 2014) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6974-5: 2014